Welkom op de website van Floor Vastgoed Management


Als eigenaar van een appartement krijgt u te maken met zaken die gemeenschappelijk met andere bewoners of eigenaren geregeld dienen te worden. Floor Vastgoed Management biedt verschillende mogelijkheden en oplossingen om deze zaken goed geregeld te hebben tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

oudkerkhof004-(2).jpg
Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld te krijgen van wat Floor Vastgoed Management voor een Vereniging van Eigenaars of belegger kan betekenen.
Floor Vastgoed Management is al sinds het jaar 2001 actief in het beheren van VvE’s en Vastgoed in de regio Utrecht. De kleinschaligheid van ons kantoor maakt directe en snelle communicatie mogelijk en stelt ons in staat om u snel en goed van dienst te zijn.

IMG_0082-(2).jpg
De leden van de Verenigingen van Eigenaars die wij in ons beheer hebben, kunnen via een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en hebben dan online toegang tot alle relevante informatie over hun Vereniging van Eigenaars. Deze informatie wordt door ons kantoor up to date gehouden. Hierdoor ontstaat er een archief dat ook voor nieuwe eigenaren van een appartement toegankelijk is. U behoeft dit dus niet meer zelf te bewaren.
Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.
 
 

Inloggen

 
Wachtwoord vergeten