Tarieven


Onze  tarieven worden bepaald op basis van de behoefte van de werkzaamheden die de V.v.E wil uitbesteden, om de jaarlijkse lasten zo beperkt mogelijk te houden.
Naast het vaste onderdeel Financieel beheer kunnen onderdelen van de volgende diensten nader worden afgestemd op de behoefte:

- Bestuurlijk beheer
- Begeleiding van klein onderhoud en het laten verhelpen van klachten en/of storingen

Schonenburgseind-(1).jpg

Het pakket van de gewenste diensten kan worden uitgevoerd voor een vaste prijs per appartement per jaar. Dit tarief is mede afhankelijk van het aantal appartementen van de vereniging van eigenaars en de staat van onderhoud.

Reijkjavick-(1).jpg

Daarnaast kunnen wij werkzaamheden (laten) verrichten op basis van een vooraf overeengekomen prijs. Dit zijn vooral werkzaamheden die niet jaarlijks voorkomen. Het is aan de leden te beslissen wanneer iets wordt uitgevoerd. Wel kunnen wij u daarin uiteraard adviseren.

Online informatie voor de leden van een V.v.E.

online-(1).jpg

Zoals vermeld, kunnen leden van VvE’s waarvoor wij het beheer voeren, inloggen met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. In dit beschermde gedeelte van onze website vindt u onderstaande relevante informatie over uw Vereniging van Eigenaars.

- Splitsingsakte
- Aangegane overeenkomsten met bedrijven
- Financiƫle gegevens, zoals balansen, begrotingen en servicekosten
- Uitnodigingen/agenda ledenvergaderingen
- Notulen van de gehouden ledenvergaderingen
- Meldingen storingen/klachten of vragen
- Specifieke nieuwsfeiten of belangrijke informatie

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.


 
 

Inloggen

 
Wachtwoord vergeten